Kourtney i Travis na meti ismijavanja zbog porcija hrane koje su služili na svom vjenčanju

Piše: Azra

Treće vjenčanje Kourtney i Travisa održano je prošli vikend u Italiji, a puno toga što se događalo na vjenčanju ljudima na internetu nije baš jasno. Bilo je to veliko i glamurozno vjenčanje, sve je bilo totalno ekstravagantno kako bi i očekivali od Kardashiana.

Kourtney je izgledala drugačije, njene su sestre svojim outfitima stavile upitnike iznad glave fanovima jer su neke bile prilično čudno obučene, a sada je fokus na hrani. Kylie je na svoj story stavila jednu porciju koju su imali. Naravno, pošto je vjenčanje u Italiji nekako je očekivano da će doći tjestenina, a tako je i bilo.

Posluživali su, kako se na prvu čini, špagete u umaku od paradajza. Pratiteljima su za oko zapale premale porcije, pa su na društvenim mrežama pokrenuli raspravu i odlučili našaliti se.

Vjerovatno su imali puno slijedova hrane, jer mnogi se slažu da je to jedini slučaj kada bi ovakva porcija bila opravdana.

Izvor: Teen365.dnevnik.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti