Užitak i avantura u jednom: Sabrina i Dino Tubić ne kriju oduševljenje zbog posjete Africi

Piše: E.M.

 

Sabrina i Dino Tubić miljenici su publike, a u prilog tome govori i činjenica da Sabrinu prati više od million ljudi na Instagramu. Svoju sreću pronašli su u Dubaiju, gdje trenutno žive i rade a njihove živote upotpunila je kćerka Daneen.

Sabrina često sa svojim pratiteljima dijeli lijepe momente iz svoje svakodnevnice, a ovaj put odlučili su se upustiti u posebnu avanturu i otputovati u Afriku. Sabrina je na svom Youtube kanalu objavila video kako su tekle pripreme, u kojem je otkrila detalje posjete.

Bila je izrazito emotivna u jednom trenutku kada je govorila od djeci koja su poželjela samo olovke za poklon, pa je podsjetila supruga da ih ne zaborave kupiti. Fotografije s djecom istopile su mnoga srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Tubic سابسي (@sabsi_t)

Bili su vidno sretni i oduševljeni ovom posjetom, pa je jedna od prvih stvari bila isprobavanje tamošnjih specijaliteta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Tubic سابسي (@sabsi_t)

Posjetili su i čuveni nacionalni park Kibale koji je dom velikog broja čimpanzi.

Nestvarni prizori Afrike sigurno će ostati dugo upamćeni za ovaj skladni par, a obzirom da još uvijek nije kraj njihove avanture, ostaje da vidimo šta će to još zanimljivo posjetiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sabrina Tubic سابسي (@sabsi_t)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti