Lijepa bh. influenserica Nezira Muhović uživa u trudničkim danima

Piše: E.M.

Nezira Muhović, dobro je poznato lice na našim prostorima. Od šminkanja i uljepšavanja kao hobija uz besprijekorno modno umijeće, brzo je postala jedna od najpoznatijih bh. influenserica.

Osim toga, Nezira je ponosna supruga i majka. Pored sina Rejjana, Nezira i njen suprug u slatkom su iščekivanju još jednog dječaka.

Nezira svakodnevno na svom Instagram profilu dijele zanimljive momente iz svoje svakodnevnice. Osim zgoda i nezgoda malenog Rejjana, nerijetko zna da oduševi chic i modernim trudničkim kombinacijama.

Na fotografijama ponosno ističe trudnički stomak, a čini se kako joj drugo stanje i više nego prija. Na svom profilu nesebično dijeli svoje iskustvo i brojne savjete koje mogu poslužiti svim budućim mamama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti