Elon Musk uhvaćen s 23 godine mlađom curom, evo ko je ona

Piše: I.J.

Elon Musk fotografiran je u društvu svoje 23 godine mlađe nove djevojke, australske glumice Natashe Bassett, kako uživa u ručku u St Tropezu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Natasha Bassett (@natashabassett)

Par je viđen kako objeduje u hotelu Cheval Blanc, gdje sobe koštaju više od 1300 dolara po noći. Musk (50) i Bassett (27) viđeni su kako zajedno piju vino, jedu pomfrit i živahno čavrljaju dok su konobari “lepršali” oko njih. Par je potom, ruku pod ruku, izišao iz skupe zalogajnice.

Fotografije je objavio Daily Mail, na ovo nije prvi put da je Musk viđen u društvu glumice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Natasha Bassett (@natashabassett)

Prvi put su uočeni zajedno u veljači, prilikom izlaska iz njegovog privatnog aviona u Los Angelesu, samo dva mjeseca nakon što su Musk i Grimes dočekali svoje drugo dijete putem surogat majke.

Ko je Natasha Bassett?

Basset je odrasla u Sydneyju, a 2019. godine preselila se u New York kako bi pohađala dramsku školu. Ostvarila je nekoliko uloga u televizijskim serijama poput Hail! Caesar te utjelovila lik pjevačice Britney Spears u filmu Britney Ever After.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Natasha Bassett (@natashabassett)

Glumom se bavi od 14. godine, kada je dobila glavnu ulogu u predstavi Romeo i Julija. Glumicu ćemo moći gledati i u nadolazećem biografskom filmu o Elvisu Presleyju.

“Natasha naporno radi na izgradnji svoje karijere, a iako njemu ne smeta što se sad zna za njihovu vezu, podržava njenu želju da se proslavi svojim radom, a ne kao cura Elona Muska”, rekli su prijatelji.

Pročitajte još