Uvijek je patila što je dijete razvedenih roditelja: Posljednja Karleušina zajednička fotografija s roditeljima slama srca

Piše: S.P.

Roditelji Jelene Karleuše razveli su se još dok je Jelena bila djevojčica, pa ipak, tokom cijelog života zadržali su korektan odnos, kako njihovoj mezimici ništa ne bi falilo

Roditelji Jelene Karleuše vjenčali su se 1977. kada je Divni bilo svega 19 godina. Divna i Dragan Karleuša već sljedeće godine dobili su kćerku Jelenu, koju su podjednako obožavali, ali njihova emotivna bajka nije dugo trajala. Razveli su se dok je Jelena bila djevojčica, a otac, koji je bio policijski inspektor, iako uvijek u obavezama, ostao je važna figura u Jeleninom životu.

– Kad sam ja bila na poslu, kod kuće ju je čekala baka s jelom koje voli. Sve što je poželjela, bilo joj je kupljeno. Ja sam je vodila na more, otac također, i sve je dobijala duplo. Ostala je da živi sa mnom, ali je otac uvijek bio uz nju kad joj je to trebalo. Povjeravala mi se i izgradile smo divan odnos, što nikada nije zloupotrijebila – govorila je svojevremeno Divna.

Njih dvoje bili su uvijek spremni na dogovor, kada je Jelena i njena budućnost bila u pitanju, međutim, Dragan je nakon razvoda zasnovao novu porodicu. To ga ipak nije spriječilo da sa Divnom ima zdrav odnos i Jeleni bude divan otac.

Roditelji Jelene Karleuše bili su uz nju u svakom trenutku, a posljednja zajednička fotografija na kojoj nasmijani poziraju je porodična fotografija sa vjenčanja njihove mezimice i Bojana Karića.

Foto: Exkluziv

Od tada ih nismo vidjeli da zajedno poziraju, ali Dragan i dan danas odlazi sa kćerkom na Divnin grob, kako bi joj ukazao poštovanje, ali i kćerki pružio prijekopotrebnu podršku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti