Tony Cetinski pokazao kakvo je iznenađenje doživio za svoj 53. rođendan, ali i novi izgled nakon presađivanja kose

Piše: Azra

Tony Cetinski proslavio je svoj veliki dan, a u studiju gdje je snimio novi singl, dočekala ga je torta koju su mu priredili njegovi saradnici. Naravno, kako je sve izgledalo ponosni pjevač obznanio je na društvenim mrežama.

Tony Cetinski sprema se za nastup na velikom Laudatovom koncertu ‘Progledaj srcem’, a na svoj rođendan je uspio snimiti i novu muzičku poslasticu za svoje fanove.

Na ulasku u studio na zagrebačkoj Trešnjevci, dočekali su ga njegovi stalni saradnici Igor Ivanović i Marko Vojvodić te mu uručili tortu sa svjećicama i brojem 53.

DJ i vlasnik škole pjevanja kasnije se pratiteljima javio iz zagrebačkog restorana pa se pretpostavlja da je ondje nastavio slaviti sa suprugom Dubravkom. Na fotografijama se može vidjeti njegov osvježeni look. Naime, pjevač je u decembru otkrio da se podvrgnuo sve popularnijem tretmanu transplantacije kose. Ispričao je se na to odlučio sam, bez sugestija ili nagovaranja, a svoj problem riješio je – bezbolno.

– Sve sam obavio u jednom danu. Postupak presađivanja trajao je od 8 do 18 sati i sve je bilo gotovo, jer takav je bio moj slučaj, s obzirom na to da gubitak kose kod mene nije toliko izražen. Neko ko ima više za popunjavanje ide na nekoliko tretmana, rekao je za Jutarnji list. Guste kovrđe bile su njegov zaštitni znak na početku karijere.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još