Franka Batelić otkrila kako je sin Viktor reagirao na vijest o njenoj trudnoći

Piše: Azra

Pjevačica Franka Batelić nedavno je otkrila da sa svojim suprugom, nogometašem Vedranom Ćorlukom, čeka drugo dijete.

-Viktor će na jesen postati veliki brat. On, Vedran i ja jedva čekamo upoznati bebicu. A ja se nadam da će biti barem malo bolji spavač od brata, rekla je Franka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Svoj trudnički trbuščić koji se počeo nazirati pjevačica je ponosno pokazala već i u showu ‘’Ples sa zvijezdama’’ koji je svoje finale imao prošlu nedjelju, a sada je otkrila kako je bilo plesati u finalnoj epizodi s bebicom u stomaku.

-Kad su krenule pripreme, još sam imala mučnine tako da smo od nekakve prvotne akrobatske ideje morali odustati. Ali beba je sretna kad je mama sretna, a ples je za trudnice genijalna stvar. Tako da, go for it cure, poručila je pjevačica.

U publici ju je bodrio i Vedran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

-On me svake nedjelje u ponoć slušao kako ne prestajem pričati o emisiji. On je nekako i moj glavni kritičar i podrška, otkrila je Franka i opisala kako je njihov sin Viktor reagirao na vijest da će postati stariji brat.

-Svi su presretni. Viktor već smišlja kako će se igrati s bebom, rekla je.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti