Sam Asghari otkrio dosad nepoznate detalje zaruka s Britney Spears

Piše: E.M.

Samo nekoliko sedmica nakon što su objavili da je Britney Spears izgubila bebu, njen zaručnik Sam Asghari odlučio je podijeliti svoja razmišljanja o srceparajućem incidentu i detaljima iz njihove privatnosti.

-Pozitivni smo u vezi toga, rekao je za GQ u novom intervjuu, koji je održan dan nakon što su njih dvoje objavili tužnu vijest.

-To je nešto što se dešava mnogim ljudima. Znači, to je bila prekrasna stvar koju je neko rekao da je to uobičajen proces i žensko tijelo je tako nevjerovatno, a samo ljudsko tijelo općenito je takvo da se samo izliječi. I da će biti kada beba bude spremna pravo vrijeme, naveo je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Asghari je za GQ rekao da se, uprkos bolu zbog tragedije koja ih je zadesila, i dalje nada da će on i Spears proširiti svoju porodicu, i da je željan da bude “mlad otac”.

Osvrnuo se i na zaruke, pa ispričao detalje koji su dosad javnosti bili nepoznati. Asghari je zaprosio Spears u septembru 2021. u njihovoj kući i sam dizajnirao prsten, uz pomoć draguljara, a za to niko nije znao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

-Imamo video snimke o tome, ali to je samo za naše oči, rekao je. Shvatio sam po njenom ukusu, ona ne bi htjela nešto super veliko i skupo. Želio sam da to bude od srca, pa sam odlučio da dam priliku nekome ko je zaista voljan da to uradi onako kako sam ja želio, objašnjava Asghari.

Otkrio je i da je datum vjenčanja već određen. Iako se još uvijek nisu opravili od tragedije, rekao je da je njihov zajednički život divan i ispunjen.

Pročitajte još