Omražena Jada napokon progovorila o šamaru sa Oscara i otkrila što misli o Chrisu

Piše: Azra

Američka glumica i voditeljica talk showa Jada Pinkett Smith prvi je puta u svojoj emisiji ”Red Table Talk” otvoreno progovorila o trenutku koji je obilježio ovogodišnju dodjelu Oscara, kada je njen suprug Will Smith ošamario Chrisa Rocka.

Trenutkom s ovogodišnje dodjele Oscara o kojem se uvjerljivo najviše pričalo Jada se odlučila pozabaviti u sklopu epizode koja se bavila alopecijom. Ako je neko nekako slučajno uspio propustiti, Will Smith je ošamario Chrisa Rocka na pozornici za vrijeme dodjele Oscara jer se našalio na račun ćelavosti Jade Pinkett Smith, a koja je obrijala kosu zbog vlastite borbe s alopecijom.

-Ovo je stvarno važan ”Red Table Talk” o alopeciji. Uzimajući u obzir sve kroz što sam prošla sa svojim zdravljem i što se dogodilo na dodjeli Oscara, hiljade ljudi su mi se obratili svojim pričama, rekla je Jada u uvodu svoje emisije.

-Koristim ovaj trenutak da našoj porodici s alopecijom dam priliku da razgovaramo o tome kako je imati ovo stanje i informirati ljude o tome što je zapravo alopecija, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

-Što se tiče noći Oscara, najdublje se nadam da će ova dva inteligentna, sposobna čovjeka imati priliku zaliječiti rane, razgovarati o tome i pomiriti se. S obzirom na današnje stanje u svijetu, potrebni su nam obojica. I svi mi zapravo trebamo jedni druge više nego ikad. Do tada, Will i ja nastavljamo raditi ono što smo radili posljednjih 28 godina, a to je pokušati dokučiti ovo što se zove zajedničkim životom. Hvala vam što ste slušali, zaključila je.

Podsjetimo, Akademija je suspendirala Willa Smitha iz svog članstva na 10 godina zbog nasilnog ponašanja na dodjeli Oscara. Chris Rock, osim što se nakratko našalio o tome na svojoj trenutnoj stand-up turneji, nije javno progovorio o ovom incidentu. Will Smith je pak podnio ostavku Akademiji i prije nego što su donijeli odluku o suspenziji.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još