Nikada zaljubljeniji Keanu Reeves i Alexandra Grant zajedno na crvenom tepihu nakon dugo vremena

Piše: E.M.

Keanu Reeves i njegova dugogodišnja djevojka Alexandra Grant nakon dugo vremena zajedno su se pojavili u javnosti na MOCA Gala svečanosti 2022., održanoj 4. juna u The Geffen Contemporary u Los Angelesu.

Za njihov izlazak na crvenom tepihu, zvijezda serije The Matrix Resurrections nosio je tamnoplavo odijelo uz kravatu na pruge, dok je Alexandra odabrala upečatljivu crvenu haljinu sa chic detaljem oko vrata. Dok su njih dvoje pozirali za fotografisanje, Keanu (57) i Alexandra (49) nisu mogli da obuzdaju sreću i slatko su se smijali jedno drugom.

Photo: Robin L. Marshall/ AFP

 

U novembru 2019., par je stigao ruku pod ruku na LACMA Art + Film Gala u Los Angelesu , gdje su prvi put izašli u javnost sa svojom romansom.

Keanu, koji je bio u vezi sa pokojnom glumicom Jennifer Syme, od njene smrti uvijek je bio tih kada je riječ o zabavljanju.

-Došao sam u Hollywood da bih bio u filmovima. Zaista sam zahvalan što sam imao tu priliku, ali ja sam samo privatna osoba, i lijepo je što još uvijek postoji, rekao je Reeves za Parade 2019.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti