Lik legendarne Samanthe Jones vraća se u “Seks i grad”

Piše: Azra

 

I dok sa svih strana pljušte kritike na nastavak jedne od najpopularnijih serija svih vremena, koja je prošle godine dobila i svoj nastavak pod nazivom “And Just like That”, kreator serije podijelio je nekoliko detalja o drugoj sezoni, a najvažniji podatak koji je oduševio fanove širom svijeta je povratak legendarne Kim Cattrall u priču, koju prvenstveno poznajemo kao Samanthu Jones, i bez koje nastavak priče jednostavno nije bio potpun.

Iako je Kim Cattrall više puta u prošlosti jasno izjavila kako se ne planira više vraćati “Seks i grad” priči, što zbog ličnih razloga, a što zbog neslaganja s ostatkom glumačke ekipe, čini se da je Cattrall ipak poslušala gledatelje koji, otkako su prve epizode “And Just Like That” ugledale svjetlo dana, ne prestaju iskazivati svoje nezadovoljstvo činjenicom da se serija nastavila snimati bez legendarne Samanthe.

Tako je u razgovoru za Variety, koji je objavljen u utorak, Michael Patrick King s oduševljenjem obavijestio javnost o povratku Cattrall na male ekrane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

-Oduševljen sam i uzbuđen što mogu ispričati priče o ovim živahnim, hrabrim likovima – koje igraju ovi moćni, nevjerovatni glumci, rekao je King u izjavi.

-I samo tako… naš seksualni život se vratio, zaključio je King u šali koja je nasmijala sve prisutne. Druga sezona serije ‘’And Just Like That’’ započet će sa snimanjem u oktobru.

Izvor: Fashion.hr

(E.M.)

Pročitajte još