Glavna pobjednica suđenja: Advokatske kuće takmiče se u angažovanju Camille Vasquez

Piše: Azra

 

Iako je prije nekoliko dana završilo „suđenje desetljeća“, kako su svjetski i domaći mediji nazivali pravni spor između glumca Johnnya Deppa i njegove bivše supruge, glumice Amber Heard, javnost još uvijek pomno prati svaki njihov pokret.

Jednoglasnom odlukom porote u Virginiji, Heard je proglašena krivom za klevetu i Deppu je dužna isplatiti 15 miliona dolara odštete.

-Presuda potvrđuje ono što smo govorili od samoga početka, da su tvrdnje protiv Johnnyja Deppa klevetničke i nepotkrijepljene ikakvim dokazima, na kraju suđenja je rekla Camille Vasquez, advokatica Johnnyja Deppa, koja je u proteklih šest sedmica zastupanja poznatog glumca pokazala brojne kvalitete i osvojila srca svjetske javnost.

Sada svi žele raditi s njom 

Osim što je osvojila srca javnosti, Camille je sebi otvorila brojna vrata u karijeri. Danas se sve više advokatskih društava u SAD-u natječe u angažiranju Camille Vasquez, koja s Deppom surađuje od 2018. godine, kada je prvi puta tužio britanski tabloid zbog lažne vijesti o porodičnom i seksualnom nasilju prema Amber Heard.

Snimke na kojima Camille samouvjereno i profesionalno prekida advokaticu glumice Amber Heard, prikupile su milione pregleda. ‘’The New York Times’’ navodi kako agenti za talente i pravne tvrtke „kruže“ oko Camille i jedni se s drugima natječu u pokušaju da je „pribave za sebe“.

Camille Vasquez trenutno radi kao saradnica u Brown Rudnick-u, a poznati i stariji odvjetnici vjeruju da bi uskoro mogla biti promaknuta na poziciju partnera. Niti jedna kompanija ne bi joj dopustila da ima ulogu u ovako velikom suđenju da je ne čeka jako svjetla odvjetnička budućnost.

Photo: AFP

-Postoje dva čimbenika bitna za stvaranje partnera – vaša kvaliteta i sposobnost da privučete posao. Ona ima sve. Vjerovatno može otići bilo gdje i sklopiti dogovor koji će biti dobar za nju. Pokazala je da je morski pas, rekao je poznati odvjetnik Judd Burstein.

Camille se prikazala kao pametna, staložena i kvalitetna odvjetnica čiji je učinak tijekom suđenja doveo do rijetke razine vidljivosti, smatra Burstein. Također napominje da je činjenica što je žena uvelike pridonijela njezinom uspjehu. Osim odvjetničkih ponuda, dobila je i nekoliko ponuda da se priključi TV kanalima.

Izvor: Zadovoljna.dnevnik.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti