Vjenčali se Britney Spears i Sam Asghari, njen bivši muž napravio skandal

Piše: E.M.

Više izvora potvrdilo je za PEOPLE da je dugogodišnji par rekao “da” u četvrtak uveče u Los Angelesu. Ceremoniji je prisustvovalo oko 60 gostiju , uključujući Drew Barrymore, Madonnu, Paris Hilton i Kathy Hilton. Prema izvorima, Spears je nosila haljinu slavne modne kuće Versace i prošetala niz prolaz uz pjesmu “Can’t Help Falling in Love”.

-Veoma sam oduševljen što je došao ovaj dan, a oni su u braku. Znam da je to želio tako dugo. On je tako brižan i podržava je na svakom koraku, rekao je Asgharijev menadžer, Brandon Cohen, za PEOPLE nakon ceremonije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Njeni sinovi nisu bili na venčanju, ali su “sretni” zbog svoje majke, rekao je advokat Kevina Federline-a za PEOPLE u četvrtak.

Međutim, sve nije moglo proći bez problema pa je Britneyin bivši suprug Jason Alexander upao na njen posjed i krenuo stvarati neugodnosti prije nego ga je osiguranje srušilo na tlo i pozvalo policiju. Vikao je kako ga je Britney pozvala na vjenčanje te da je ona bila njegova jedina supruga i ljubav, a onda krenuo prijetiti kako će uništiti vjenčanje. Sve je prenosio uživo na Instagramu.

Pročitajte još