Zamjera mu samo jedno: Ovako danas izgleda tajanstvena supruga Zdravka Čolića

Piše: Azra

Šarmantan, harizmatičan, uvijek dotjeran i spreman za pjesmu i ples, legendarni Čola važio je za miljenika ženskog dijela publike i djevojke su padale u trans gdje god bi se on pojavio.  Ipak, poznato je da je 2001. godine stupio u brak s Aleksandrom, s kojom je dobio dvije kćerke — Unu i Laru, kao i da porodica živi idilično u svojoj luksuznoj vili.

-Vjenčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života,  ispričao je Čola u jednom intervjuu.

Aleksandra Čolić od početka ljubavi s balkanskom zvijezdom izbjegava da se eksponira u javnosti, a mediji su svojevremeno pisali da je ona profesorica geografije, kao i da je vrlo posvećena porodici i da je Čoli najveća životna podrška

Photo: Nemanja Nikolić/Kurir

Na pitanje šta je to čime ga je Aleksandra osvojila, pevač je svojevremeno istakao da je tajna u tome koliko mu je supruga posvećena i nekomplikovana.

-Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, sekira se… Čovjek nekako prepozna osobu koju bi opet rado vidio, uhvati neku emociju koja bez riječi govori da joj je stalo do njega. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju, objasnio je pjevač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

U jednom intervjuu Zdravko je priznao da nije uvijek sve idilično, ali je ono što mu supruga zamjera ipak nije toliko strašno. Jednostavno ne umije da kaže “ne” njihovim mezimicama.

-Supruga se najviše ljuti na mene što sam popustljiv prema kćerkama. Ona ne može da shvati da sam ja tako mekan prema njima i da ne mogu da im kažem ne, dok je ona uglavnom stroga, iskren je bio Čola.

Izvor: Glossy.espreso.co.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti