David Beckham otkrio koja njegova navika izluđuje Victoriju

Piše: Azra

David Beckham s dizajericom Victoriom Beckham u braku je od 1999., a njih dvoje su dobro poznat i mnogima omiljeni par. No, da i oni imaju neke stvari oko kojih se ne slažu otkrio je Beckham već ranije kad je tokom gostovanja u jednom podcastu ispričao kako Victoria već 25 godina jede jedno te isto jelo: ribu pripremljenu na žaru i povrće kuhano na pari.

Istaknuo je da on voli eksperimentirati u kuhinji i isprobavati raznoliku hranu, ali da je njegova supruga fanatik zdravlja i rijetko će odstupiti od svog jelovnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

-Postanem jako emotivan oko hrane i vina. Nažalost, oženjen sam nekime ko jede istu hranu već 25 godina. Otkad sam je upoznao, jede samo ribu sa žara i kuhano povrće, rijetko će napraviti izuzetak. Jedino kada je htjela pojesti nešto s mog tanjira je bilo kada je nosila našu kćerku Harper i to je bilo nevjerovatno. To mi je bio jedan od omiljenih trenutaka. Ne sjećam se o kojoj se hrani radilo, no znam da to nije jela od tada, ispričao je David.

Sad je, pak, otkrio koja njegova navika smatra Victoriji. Naime, u razgovoru s nogometnim trenerom Garyjem Nevilleom, inače svojim dobrim prijateljem, ispričao je da joj smeta zvuk kojim on čisti grlo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

-Imam taj zvuk koji ona ne voli. Nisam to oduvijek radio, nego sam počeo prije nekih 15 godina, rekao je.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti