Novo razočaranje za princa Harryja

Piše: Azra

Princ Harry snimljen je na polo utakmici nakon povratka s proslave platinastog jubileja.

Princ Harry (37) uživa u svojoj svakodnevici nakon što se nedavno vratio s proslave platinastog jubileja svoje bake, kraljice Elizabete II.

Naime, snimljen je na polo utakmici u Santa Barbari, a nije krio razočaranje na svom licu. Harry i njegov tim Los Padres izgubili su protiv momčadi Dundee II. Na fotografijama se može vidjeti kako princ promatra utakmicu i nije nimalo zadovoljan.

Kako se čini, Harry u posljednje vrijeme nema baš razloga za sreću. Izvor je ispričao da je kraljica Elizabeta II našla tek 15 minuta za svog unuka kada je došao u Veliku Britaniju na proslavu njenog platinastog jubileja.

Princ je poveo u posjetu suprugu Meghan Markle, sina Archieja (3) i kćerku Lilibet Dianu (1) koju je Elizabeta konačno upoznala kao i ostatak kraljevske porodice. Ne susret s njegovom bakom nije prošao kako se Harry nadao jer je bio jako služben i odvijao se pod kontrolom kraljičinih asistenata.

-Bio je to brzo obavljen posao. Sve je bilo prilično službeno- rekao je izvor. Iz Buckinghamske palače su odbili komentirati ove navode.

Kraljica je  zabranila Meghan i Harryju da dovedu fotografa u dvorac Windsor kako bi snimio prvi susret nje i njene praunuke Lilibet. Par je navodno zbog načina na koji im je iskazana dobrodošlica, požurio kući u Ameriku prije završetka proslave jubileja.

Za to vrijeme u centar pozornosti su došli Kate Middleton i princ William s djecom, a posebnu pažnju je dobio njihov sin Louis koji je radio razne grimase i odlično se zabavljao.

Izvor: story.hr

(A.Č.)

Pročitajte još