Najpoznatija britanska dadilja komentarisala ponašanje princa Louisa

Piše: Azra

Četvorogodišnji princ Louis je stekao svjetsko priznanje svojim ponašanjem na proslavi platinastog jubileja Elizabethe ll. Sin princa Williama i princeze Kate pravio je razne face što su kamere zabilježile. Zbog svog ponašanja, dječak je brzo postao zvijezda. Jo Frost, poznata britanska voditeljica i čuvena po svom show “Super dadilja” (Supernanny), prokomentarisala je ponašanje malog princa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jo Frost (@jofrost)

Većina djece ne može da sjedi 15 minuta u stolicama. Sigurno je sve ovo moralo biti veliki izazov za ovog dječaka, pogotovo jer nije imao vremena za igru.

– Svi smo bili oduševljeni likom ovog dječaka, njegovim sjajnim smislom za humor, snažnom voljom i, po mom mišljenju, veoma osetljivom dušom – dodala je ona.

“Super dadilja” je skrenula pažnju i na ponašanje princa Williama i princeze Kate.

– Više sam impresionirana činjenicom da su vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea impresivni uzori savremenim roditeljima. Otvoreno govore o sopstvenim roditeljskim borbama , kao i svi roditelji, daju sve od sebe da odgajaju svoju djecu – rekla je Jo.

Na kraju je napomenula da vojvotkinja Kate nikada nije bježala od toga da javno pokaže naklonost i empatiju svojoj deci, ali je takođe bila u stanju da im postavi granice. Korisnici interneta koji su već bili oduševljeni ponašanjem princa Louisa.

Wiliam i Kate su se već osvrnuli na ponašanje svog sina . Na zvaničnom Instagramu kraljevskog para pojavio se post u kome su se zahvalili svima na prisustvu i dodali:

– Svi smo se lijepo proveli, posebno Louis..

Izvor: kurir.rs

(A.Č.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti