Veza nije bila dugog vijeka: Tom Cruise prekinuo s kolegicom

Piše: Azra

Glumac se prije dvije godine zbližio s kolegicom Hayley Attvell, no ljubav je očito došla svom kraju iako nagađanja o vezi nikada nisu potvrdili, ali ni demantovali.

Izgleda da ljubavna priča između Toma Cruisea i njegove kolegice Hayley Attwell s kojom se zbližio na snimanju prvog dijela sedmog nastavka filmskog serijala ”Mission Impossible”, ipak postati – nemoguća misija. Par je posljednji put viđen zajedno na londonskoj premijeri filma ”Top Gun: Maverick”, a u vezi su bili od početka 2020.

Njen dolazak na premijeru bio je dokaz da su još uvijek par iako se krajem prošle godine šuškalo o njihovom prekidu. Uoči premijere glumica je na svom Instagramu objavila fotografiju uz maketu izloženog aviona i tekst -Top Gun premijera večeras. Epska akcijska avantura, maestralno kreirana od strane iznimnog tima filmaša, predvođenih najvelikodušnijom i najsrdačnijom filmskom legendom Tomom Cruiseom.

View this post on Instagram

 

A post shared by Hayley Atwell (@wellhayley)

No sada su oni dobro informirani potvrdili da je njihovoj ljubavi došao kraj, a razlog su navodno brojne Cruiseove obaveze, ali i pritisak javnosti koji paru nimalo ne odgovara.

Njihovi prijatelji kažu da im je veza ionako bila spoj između ljubavi i prijateljstva za koje tvrde da sigurno neće nestati. Uostalom, pred njima je još i snimanje drugog nastavka akcijskog serijala ”Mission Impossible 7”, koji će navodno biti i posljednji.

A Tom Cruise od rastave s Katie Holmes prije deset godina ni s kim, barem javno, nije bio u vezi. Sve do Hayley Attwell. Ni tu vezu, kao ni ona, nije potvrdio iako svjedoci koji su radili na filmu ”Mission Impossible 7 ”, tvrde da su među njima planule iskre već kod prvog susreta. Njihovu bliskost potvrdile su i fotografije koje su ‘procurile’ sa snimanja filma.

Hayley Attwell s diplomom londonskog sveučilišta Guildhall School of Music and Drama, također ima zavidnu karijeru koju uspješno balansira između Velike Britanije i Hollywooda, a kuće ima i u Londonu i u Los Angelesu.

Izvor: Gloria.hr

(A.Č.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti