Prekinuo slavni glumački par: U različitim smo fazama života

Piše: Azra

 

Jason Mamoa i Eiza Gonzalez više nisu u vezi, piše časopis People. Neimenovani izvor otkrio im je da su se glumac i glumica razišli nakon veze od nekoliko mjeseci. Drugi je pak izvor blizak glumcima otkrio da se Jason i Eiza “nadaju da bi se stvari možda mogle popraviti”.

Jako se vole i viđali su se već neko vrijeme, prije nego što su javno obznanili svoju vezu, rekao je dodavši kako se trenutno nalaze u “različitim životnim fazama”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

People navodi kako je njihova veza bila “ekskluzivna” te da su se viđali od februara.

-Trenutno ne rade veliku dramu oko situacije. Viđaju se koliko stignu, odnosno koliko im dopuštaju poslovne obaveze, napomenuo je izvor.

Razlike u očekivanjima 

Istaknuo je i razlike u njihovim karakterima. Oboje ih je opisao kao zabavne i opuštene ljude. Za Gonzalez je rekao da je sklonija duljim vezama, dok je Momoa “super tip, jako velikodušan i uvijek dobro raspoložen”, ali isto tako ne žuri s ozbiljnim vezama.

-Nije da on to ne doživljava ozbiljno, ali s obzirom na to da ima djecu, neće baš lako uletjeti u nešto ozbiljnije, ispričao je izvor časopisa People.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eiza Gore (@eizagonzalez)

Inače, početkom godine Jason Momoa i Lisa Benet prekinuli su nakon 16 godina veze, od kojih su 4 bili u braku. Imaju dvoje djece, kći Lolu (14) i sina Nakoa-Wolfa (13).

Izvor: Index.hr

(E.M.)

Pročitajte još