Ecija Ojdanić pokazala da je u zavidnoj formi čak i u petoj deceniji

Piše: E.M.

Poznata hrvatska glumica Ecija Ojdanić u zavidnoj je formi. Glumica marljivo trenira i učestvuje na utrkama i maratonima na kojima bilježi zapažene rezultate.

Sa svojim Instagram pratiteljima, podijelila je kratki rezime svojih uspjeha na tom polju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

– Mali rezime mog zimsko-proljetnog dijela trkaće sezone: Odrađen zimska baza, otrčanih cca 1000 km, otrčan Splitski maraton, 3:45, otrčan Čakovečki polumaraton, 1:43, otrčan Jaskanski polumaraton, 1:47, otrčan Plitvički maraton, 4:11. Sve to, uz snimanje serije, produkciju predstave, odigranih 40-ak predstava, brige oko dvoje djece i borbe da glava u svakom smislu ostane iznad vode. Nije loše za jednu uskoro 49-godišnjakinju. Ali to nije sve, jer su upravo krenule ljetne pripreme, s ciljem da se otrči ZG maraton, napisala je Ecija ispod objave.

Objava je brzo pokupila sve simpatije, pa su se mnogi u komentarima divili poznatoj glumici. ‘’Zbilja si inspiracija’’, ‘’Kapa do poda’’,  glasili su samo neki od brojih komentara podrške.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Nedavno je otvorila i, kako je napisala, sezonu sunčanja, pa je oduševila fotografijama s bazena na kojima se najbolje vidi koliko je posvećna sebi i svom izgledu.

Pročitajte još