Jennifer Aniston oduševila fanove ”Prijatelja” noseći haljinu kultne Monice Geller

Piše: Azra

Ono što je u modnom smislu danas vojvotkinja Kate Middleton, prije dvadeset godina bile su Rachel Green, Monica Geller i Phoebe Buffay, glavne protagonistice sitcoma Friends. Što god da su tri prijateljice obukle u serijalu, preko noći je postao trend.

Stoga ne čudi da su fanovi ”Prijatelja” bili oduševljeni kad je Jennifer Aniston nedavno na Instagramu osvanula u midi haljini s crno -bijelim uzorkom koju je prije dvadeset godina uzela sa seta serijala. Glumica je haljinu nosila za posjetu svom frizeru Chrisu McMillianu koji se fotkom pohvalio na društvenim mrežama i izazvao pravu pomutnju među obožavateljima ”Prijatelja”.

Mnogi su prepoznali da je riječ o haljini koju je u serijalu nosila Monica, odnosno glumica Courteney Cox, te ih je posebno oduševila činjenica da ju u svom ormaru već godinama čuva Jennifer Aniston.

Jennifer je već prije priznala da je taj komad odjeće toliko obožavala dok je snimala ‘’Prijatelje’’ da je morala zadržati za uspomenu.

-Bila sam ljubomorna što ju je dobila Monica, a ne Rachel i sjećam se da sam joj odmah rekla kako ću je uzeti kad prestanemo snimati serijal. Haljinu još uvijek nosim i super mi stoji, opisala je Anistonica baš ovu haljinu u jednom intervjuu.

Sada već čuvenu haljinicu Cox je prvi put obukla 2002. u 22. epizodi osme sezone ove planetarno popularne serije koja se snimala čitavo jedno desetljeće, od 1994. do 2004., a ona i Jennifer do današnjih su dana ostale bliske prijateljice.

Izvor: Gloria.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti