Kim i Kanye West uhvaćeni zajedno, posvetila mu i posebnu objavu: Šta na to kaže njen mlađahni dečko?

Piše: Azra

North West u petak je odigrala košarkašku utakmicu, a zbog te prilike ponovno su se okupili bivši supružnici Kim Kardashian (41) i Kanye West (45). Nedaleko od Thousand Oaksa u jednoj sportskoj dvorani Kim i Kanye sjedili su u neposrednoj blizini i navijali za kćer, a fotografije je objavio TMZ.

Svjedoci su ispričali da su nekadašnji supružnici nekoliko puta razgovarali i da su bili srdačni. Niko od njih se nije htio pretjerano eksponirati te su izgledali kao da se žele pritajiti. S Kim nije bio novi dečko, komičar Pete Davidson (28).

Inače, Kanye je poznat po tome da nedugo nakon rastave nije imao dobro mišljenje za Kim, a ni ostatak porodice Kardashian-Jenner te je svoje mišljenje javno iskazivao. No, onda se odjednom pritajio i nije stvarao nevolje. Izgleda da su sada roditelji odlučili da zbog dobrobiti djece postoje šanse da ostanu u dobrim odnosima i da ne stvaraju jedno drugome probleme.

Kim je čak Kanyeu poželjela sretan Dan očeva na Instagramu.

– Hvala ti što si najbolji tata našoj dječici i što ih voliš samo kako ti to znaš. Sretan Dan očeva Ye, napisala je uz fotografiju.

 

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti