Sjećate li se Samanthe Fox? Bila je vrući san muškaraca, a u subotu se udala za ženu

Piše: Azra

Samantha Fox, pjevačica koja je osamdesetih žarila i palila svjetskom scenom i koja je bila tiha patnja mnogih muškaraca, udala se u subotu za partnericu Lindu Olsen.

Fox se proslavila sa samo 16 godina kada je njena fotka u toplesu objavljena u britanskom The Sunu, nakon čega je izbačena iz katoličke škole. Kasnih osamdesetih je započela pjevačku karijeru, a njena pjesma Touch me našla se na prvom mjestu na top listama u 17 zemalja.

Samantha Fox je priznala da je lezbijka 2003. godine, kada je bila u vezi s tadašnjom menadžericom Myrom Stratton. Ostale su skupa do 2015. godine, kada je Stratton preminula od raka. Pet godina nakon njene smrti Samantha Fox se zaručila s Norvežankom Lindom Olsen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Linda Olsen (@linda_olsen__)

Izvor: index.hr
(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti