Sandra Bullock se povlači iz glume: Potpuno sam izgorjela

Piše: Azra

Sandra Bullock najavila je povlačenje iz glume u velikom intervjuu koji je dala ‘’The Hollywood Reporteru’’.

-Potpuno sam izgorjela. Toliko sam umorna da nisam sposobna donositi zdrave, pametne odluke i toga sam svjesna, ispričala je glumica. Kaže kako uživa u pomisli da sama kreira svoj raspored obaveza i da to želi raditi isključivo za sebe.

Glumica, koja je odradila blizu 50 filmova u svojoj tridesetogodišnjoj karijeri, kaže kako je zahvalna na uspjehu koji je postigla, no da je oduvijek bila zabrinuta zbog njegova utjecaja na njezin privatni život.

-Uvijek sam radila, dakle imala sam sreće. I shvatila sam da je posao postao moja štaka. Bilo je to kao da stalno otvaraš hladnjak i tražiš nešto što nikad i nije bilo u njemu. Rekla sam samoj sebi: ‘’Prestani tražiti jer se ne trebaš više dokazivati. Moraš biti dobro i bez posla koji ti treba kao potvrda uspjeha'”, ispričala je glumica.

Na pitanje kada će se vratiti glumi, jednostavno je odgovorila: “Ne znam.”

Izvor: Index.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti