Nina Badrić nosi savršenu haljinu za plažu u kojoj ćete se osjećati nesputano

Piše: Azra

Maksi haljina napravljena od tankog i lepršavog prirodnog materijala koji dopušta koži da diše nameće se kao idealan izbor za plažu. Za plažu su pogotovo poželjni modeli koji su konstruirani tako da se lako odjenu i skinu te su udobni za nošenje. Povrh svega odaberite model u svjetlijoj boji koja ne privlači sunce te tako smanjite znojenje.

Ovakve komade za plažu preferira i Nina Badrić. Hrvatska pjevačica pokazala je to i na svojem Instagramu na kojem je prati više od 400.000 obožavatelja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Na fotografijama nosi polu-prozirnu maksi haljinu u bijelo-ružičastoj boji s dubim rukavima i ukrašenu efektnim pomponima ispod koje se nazire tamniji kupaći kostim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Ovaj tip haljine sjajno se kombinuje s japankama i sandalama ravnog đona, ali i obućom s povišenim potplatima. Hrvatska pjevačica odabrala je špagerice-platforme u boji kože koje vizualno produžuju cijelu figuru.

Izvor: Zadovoljna.dnevnik.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti