Danijela Dvornik uz fotku sa šeširom: Poseban je po jednoj priči

Piše: I.J.

Danijela Dvornik sa svojim pratiteljima rado dijeli detalje iz života i svakodnevice, a danas je na Instagramu podijelila dvije fotke na kojima nosi šešir neobičnog dizajna. Uz šešir je podijelila i priču vezanu uz svog pokojnog supruga Dinu Dvornika.

“Ovaj šešir je star koliko i Ella, 33 godine. Osim što je poseban po dizajnu, posebna je i priča. Tih godina smo Dino i ja bili često u Grazu. Tamo smo često odlazili u shopping centar i dok sam ja nešto kupovala po dućanima, Dino je pronašao dućan s vrlo posebnim i skupim šeširima i doslovno me ugurao u dućan (bio je slab na šešire i sunčane naočale)”, započela je Danijela priču o šeširu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

“Uzeo je ovaj šešir iz izloga, stavio mi ga na glavu i rekao: ‘To je to! Kupujemo!’ On je bio više uzbuđen nego ja jer mi šešir definitivno nije bio na listi za kupovinu. I što sam mogla?” dodala je.

“Možda je cijelo vrijeme čekao pravi trenutak”

“Mislim da sam ga svega nekoliko puta stavila na glavu, uvijek mi je izgledao predimenzionalan. Ali eto, neki dan, preslagujući kutije, nađem ga i kažem sebi: ‘Ako sad nije vrijeme za ovaj šešir, ne znam kad je!’ Možda je cijelo vrijeme čekao pravi trenutak”, zaključila je Danijela.

Dino je Danijelu upoznao kao tinejdžer, a bili su skupa sve do njegove smrti, u septembru 2008. godine.

Pročitajte još