Madonna u baršunastom seksi izdanju sve iznenadila: Na koncertu joj se pridružio i sin

Piše: Azra

Jedna i neponovljiva, kraljica popa, legendarna Madonna pozirala je prije nastupa pa podijelila nekoliko fotografija na Instagramu. Nije teško zaključiti da pjevačica voli crne outfite i kombinacije od lateksa, a ovog puta otišla je korak dalje s visokim najlonkama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Roberto Chiaravalloti (@therealrobertochiaravalloti)

‘Backstage B****es’, proučila je Madonna, u seksi baršunastom kombinezonu koji je stilizirala s crnim najlonkama te je cijeli outfit upotpunila crnim čipkastim rukavicama, kaišem oko struka s klinovima, a oko vrata je stavila nekoliko debelih lančića. Da stvar bude još pikantnija, obulaa je čizme s platformom na vezanje.

Pjevačici se prije nastupa u backstageu pridružio njezin 16-godišnji posvojeni sin David Banda pa se pohvalila fanovima na društvenim mrežama. Sudeći po fotografijama, David je provodio kvalitetno vrijeme sa svojom slavnom mamom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Sa svojih 18,3 milijuna pratitelja na Instagramu, podijelila je video isječak s natpisom ‘Tko je tata………….’, dok pleše u mrežastim tajicama i bodiju u stilu korzeta u kojemu se nazire njezino isklesano tijelo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti