Mama i tata, vi sad vidite šta ćete… Đina Džinović Melini i Harisu saopštila vijesti koje su ih ostavile bez teksta

Piše: I.J.

I dok su svi mislili da će joj kako vrijeme odmiče profesije roditelja, muzika i moda, postati privlačne, kćerka Harisa Džinovića, Đina Džinović presjekla je i javno pokazala da je javni posao nimalo ne zanima, te da bi voljela nečim drugim da se bavi.

Objavom na Instagramu ona je poslala poruku da estradu i modnu scenu rado mijenja hipodromom. Đinina ljubav prema konjima javila se prije nekoliko godina, ali navodno njeni roditelji su insistirali da prije nego što se dohvati te velike obaveze, treba malo da stasa.

Sada je kako vidimo došlo vrijeme za to. Svjesna da o konju na kom će u narednom periodu učiti jahanje, mora da brine, čisti za njim, hrani ga i timari, kćerka Harisa Džinović uhvatila se u koštac sa novim zadatkom i po svemu sudeći sa puno ljubavi ga obavlja.

Fotografija sa hipodroma svjedoči da joj za sada odlično ide, kao i da je sve bolja u sedlu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti