Ovakvu Kate još nismo vidjeli: Pila pivo i igrala fudbal u visokim petama

Piše: S.P.

Kate Middleton i princ William odlično su se proveli na trkalištu Newmarket.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea uživali su u pivu i nogometu na trkalištu Newmarket u sklopu proslave Kraljičinog platinastog jubileja.

Činilo se da su Kate Middleton i princ William bili prilično raspoloženi dok su u četvrtak poslijepodne prisustvovali prvom danu proslave okruga Cambridgeshire.

Na dan svečanosti, koje je uključivalo utrke, nastupe i više od 100 štandova, hiljade ljudi skupljale su novac u dobrotvorne svrhe, ali su Kate i princ William ukrali show.

(Photo by Paul Edwards / POOL / AFP)

Kate, odjevena u haljinu s uzorkom i espadrilama s punom petom, fotografirana je kako uzbuđeno šutira nogometnu loptu pred impresioniranom gomilom. Prije nego što je šutnula loptu, Kate je rekla publici da će biti teško jer je ‘nosila cipele na punu petu’.

Kate je zatim popila hladno pivo da se osvježi dok je razgovarali s nekoliko vlasnika štandova, a probala je i čokoladu.

(Photo by Paul Edwards / POOL / AFP)

William i Kate razgovarali su s porodicama koje koriste usluge dobrotvorne organizacije, uključujući i djecu koja imaju genetski poremećaj vezivnog tkiva.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti