Desetogodišnji sin Bena Afflecka izazvao saobraćajnu nesreću

Piše: Azra

Samuel, 10-godišnji sin slavnoga glumca Bena Afflecka, svom je slavnom ocu ovih dana zadao poprilične probleme. Dječak se naime okušao za volanom očevog Lamborghinija u Los Angelesu, kada se slučajno sudario s BMW-om koji je bio parkiran iza njega.

Samuel se s Benom i njegovom djevojkom Jennifer Lopez uputio u trgovinu luksuznih automobila, a u jednom je trenutku Affleck dopustio sinu da sjedne na mjesto vozača dok je motor njegova žutog Lamborghinija bio upaljen. Automobil je u jednom trenutku krenuo u rikverc te je dodirnuo prednji dio bijelog BMW-a koji je bio parkiran iza njega, prenosi Page Six.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Page Six (@pagesix)

Dječak je bio na vozačevom mjestu s otvorenim vratima, dok se Affleck nalazio između vrata i vozačevog sjedišta, a Lopez je sjedila iza Samuela s vozačeve strane. Nakon kontakta s drugim vozilom Affleck je otišao pogledati što se tačno dogodilo, a njegov sin je izašao iz automobila.

Kada su utvrdili da šteta nije prevelika, glumac je zagrlio svog sina, dok ga je Jennifer primila za ruku te su odšetali dalje. Glasnogovornik slavnoga glumca izjavio je za TMZ da nije bilo nikakve štete te da su obje strane zadovoljne i nije bilo problema.

Izvor: Index.hr

(E.M.)

Pročitajte još