Suprugu holivudskog glumca kritikuju zbog izgleda, a on je voli kao prvog dana

Piše: Azra

Pierce Brosnan i njegova supruga Keely Shaye Smith važe za jedan od najskladnijih parova Hollywooda.

Otkako su zajedno, rijetko se razdvajaju, a ona ga često prati na njegovim snimanjima. Stereotipi i predrasude društva imaju uticaj i na poznate, a upravo je Keely često na meti kritika zbog svoje kilaže. Nekim ljudima je teško da prihvate kako čovjeku koji je proglašavan najseksepilnijim na svijetu ne smeta supruga sa viškom kilograma.

Da je riječ o pravoj ljubavi koja je jača od svake estetike i fizičkog izgleda govori upravo njihova nevjerovatno jaka veza. Par se upoznao 1994. godine na zabavi u Cabo San Lucasu.

– Od momenta kada sam je ugledao, nisam mogao da prestanem da mislim o njoj. Gdje god da sam otišao, nedostajala mi je, pa sam joj slao avionske karte kako bismo mogli da budemo zajedno. Djelovalo mi je nestvarno kako smo kliknuli. Imao sam sreće što sam pronašao Keely. Da sam je tražio baš ovakvu, mislim da je ne bih pronašao, rekao je jednom prilikom Pierce za magazin “People”.

Da se vole kao i prvog dana, Brosnan je potvrdio 2019, kada je za “The Sun” rekao da je Keely još uvijek jedina žena za njega.

– Obožavam njenu životnu energiju i strast. Kada me gleda, osjećam da me koljena izdaju, kazao je tada i dodao da je ona zaslužna za to kakav je muškarac postao.

Keely je Brosnanova druga supruga, budući da je glumac prije nje bio u braku sa glumicom Cassandrom Harris, koja je 1991. godine preminula od raka.

U tom periodu Pierce je ostao sam sa troje djece i za taj period kaže da je bio najteži u njegovom životu. Tada se posvetio djeci i glumi, a nova romansa mu nije padala na pamet, sve do 1994. godine, kada je upoznao Keely. Prema njegovim riječima, ona je bila ta koja mu je vratila osmijeh na lice.

– Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovo pronaći ljubav. Uvijek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. Ali uprkos svemu, uspomena na Cassandru i njenu borbu s rakom nikada neće biti zaboravljena, objasnio je jednom prilikom irski glumac.

Brosnan je 2013. godine izgubio i usvojenu kćerku iz braka sa Cassandrom, koja je takođe umrla od raka.

Kili je tokom ovog teškog perioda bila prava podrška Brosnanu i to je očigledno razlog njihovog jakog braka. Ona se možda ne uklapa u holivudske stadarde i šablone, ali je za njega jedina i prava žena.

Izvor: Telegraf.rs

(E.M.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti