Brak o kojem jedna od najljepših žena nikada ne govori: Trajao četiri godine, a ceremonija obavljena u tajnosti

Piše: Azra

 

Slavna glumica Monica Bellucci nije bila udata samo za francuskog glumca Vincenta Cassela, već i za modnog fotografa Claudija Carlosa Bassa.

Fotograf Claudio Carlos Basso vjenčao se s Monicom 1990. godine, a cijela ceremonija je bila poprilično tajna s tek nekoliko gostiju – porodicom i najbližim prijateljima. U to vrijeme Monica nije bila popularna kao kada je bila u drugom braku. Rastali su se 1994. godine.

Pretpostavlja se da im je prvi susret bio na snimanju, a slavna Italijanka nikada ne priča o tom braku. Ona je tada imala 26, a suprug 31 godinu.  Claudio Carlos rođen je 1959. godine u Francuskoj, a njegovi roditelji su prvo živjeli u Argentini pa u Italiji gdje su se skrasili. On je djetinjstvo proveo u Portofinu.

Izvor: Story.hr

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti