Nina Badrić proslavila 50. rođendan uz brojne poznate zvanice

Piše: E.M.

 

Ova godina krenula je u dobrom smjeru za pjevačicu Ninu Badrić. Nedavno je izdala novi album ”Sentimenti” koji je naišao samo na pozitivne reakcije, a sada je proslavila 50. rođendan. Tim povodom organizovala je raskošnu proslavu s čak 140 zvanica. Proslava je održana u jednom zagrebačkom restoranu, uređenom u elegantnom i ljetnom stilu.

Među zvanicama isticala su se mnoga poznata imena iz svijeta muzike među kojima su se našli Petar Grašo i Jelena Rozga. Slavlju se, također, pridužio i naš poznati glumac Enis Bešlagić.

Nina je zablistala u kratkoj bijeloj haljini s neobičnim ukrasom, koju je upotpunila kristalnim štikalama i ogrlicom. Kosu je stilizovala u niski rep, uz decentni make up. Slavljenica je sve vrijeme bila dobro raspoložena i nasmijana, a s osmijehom na licu je dočekivala goste.

Čak je objavila i fotografiju na svoj Instagram profilu, uz opis ”Samo nas nebo zaustaviti može i ništa više”, a brojne čestitke su se nizale u komenatrima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nina je već u nekoliko navrata isticala kako se ne boji starenje, već da to smatra privilegijom.

Foto: Pixsell/Matija Habljak

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti