Bivše ljubavi Jelene Karleuše: Svi su bili uspješni muškarci, jedan je ubijen dok se vraćao sa sprovoda

Piše: Azra

Jelena Karleuša na Instagramu je objavila kako se razvodi od Duška Tošića nakon 14 godina braka.

-Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše porodice, započela je Karleuša.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUSA (@karleusa.svet)

Karleuša je poznata po svojoj direktnosti, a uz njezin karakter zanimljiv je i ljubavni život.

Karleuša je 1999. bila u vezi s biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. Njihova ljubavna priča završila je 23. marta 2000. Naime, Zoran je ubijen dok se vraćao sa sprovoda novosadskog poduzetnika Branislava Lainovića Dugog. Nakon njegove smrti, Jelena je uzela kratku pauzu u karijeri, a na scenu se vratila 2001. s albumom ‘Za svoje godine’.

Kada je pjevačica 2002. snimila album za ‘BK Sound’, započela je romansu s Bojanom Karićem, jednim od nasljednika bogatog carstva. Vjenčali su se u septembru 2004., no do rastave je došlo nakon nepunih pet mjeseci braka.

Nakon što se razvela od Bojana, Jelena je ušla u vezu s biznismenom Vladanom Marićem. Vezu su započeli u julu 2005., a upoznali su se na jahti na kojoj su boravili u krugu prijatelja.

Duško i Jelena upoznali su se 2007. On je od nje mlađi sedam godina, a prilikom prvog susreta slagao je rekavši kako ima 26, a ne 20 godina. Osvojio ju je na prvi pogled, a za to nije bio zaslužan samo njegov izgled, već i pažnja koju je dobivala te je postao muškarac s kojim je željela imati djecu, a tako je i bilo.

Duško i Jelena u braku dugom 14 godina dobili su dvije kćerke, Atinu i Niku. Karleuša je jednom prilikom izjavila kako ima selektivnu amneziju i da se jedino njega sjeća i kako je on muškarac kojeg smatra svojom prvom ljubavi.

Izvor: Story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti