Dakota Johnson o snimanju “50 nijansi sive”: Da sam znala, ne bih na to pristala

Piše: Azra

Dakota Johnson, glumica najpoznatija po ulozi Anastasije u filmu”Pedeset nijansi sive”, otkrila je u intervjuu za Vanity Fair da ne bi prihvatila tu ulogu da je znala kako će izgledati snimanje.

-Ja sam jako senzualna osoba i, kad me nešto zanima, želim saznati sve o tome. Zato sam i glumila u svim tim filmovima u kojima sam se skidala. Prijavila sam se za ulogu u dosta drugačijem filmu od onog koji smo na kraju snimili, ispričala je glumica.

Rekle je da je bilo teško raditi s redateljicom Sam Taylor-Johnson i redateljem Jamesom Foleyjem, ali i s E. L. James, autoricom knjige: “Ona je imala dosta kreativne kontrole, cijeli dan, svaki dan. Insistirala je na mnogim stvarima. Bilo je dijelova knjige koji jednostavno ne bi funkcionirali u filmu, poput unutarnjih monologa, objasnila je.

-Bila sam mlada. Imala sam 23 godine. Bilo je zastrašujuće. Odjednom se sve pretvorilo u ludnicu. Bilo je jako puno neslaganja, priznala je Dakota, dodavši da prije o tome nije htjela pričati jer je htjela “promovirati film na pravi način”.

Rekla je i da ne žali što je glumila u Pedeset nijansi sive, ali je i napomenula: “Da sam znala kako će to izgledati, ne bih pristala na ulogu. Samo bih rekla: ‘OK, ovo je psihotično.’ Ali ne, ipak nisam požalila.”

Izvor: Index.hr

(E.M.)

Pročitajte još