Veliki ljetni horoskop: Cijelo ljeto bit će u znaku ljubavi!

Piše: Azra

 

Ljeto je magično i fantastično, a dugi sunčani dani i tople zvjezdane noći tome posebno doprinose. Ne manjka avantura, flerta na sve strane, a ljubavi sigurno neće nedostajati. Za Ovna je vrijeme za promjene, dok Raku i Djevici slijede prava ljetna uzbuđenja. U narednim redovima vam donosimo ljetni horoskop za 2022. godinu

Ovan

Ljubav: Ovo je vrijeme promjene i napretka. Opustite se i krenite s voljenom osobom na putovanje, jer slijedi prava renesansa ljubavi. Ako ste slobodni, ljeto vam donosi ispunjenje snova, a topli dani unose harmoniju u vaš ljubavni život. Vodit ćete zanimljiv i osebujan društveni život.

Posao: S lakoćom ćete se koncentrirati na posao i obaveze. Napokon će vam se pružiti prilika da odahnete i da svoje talente i energiju usmjerite na  uspjeh. Naglašene su vaša kreativnost i prilagodljivost.

Zdravlje: Uz redovnu brigu i njegu, bit ćete zdravi, zadovoljni svojim izgledom i formom. Zaštitite kožu sredstvima s najvišim faktorom.

 

Bik

Ljubav: Poklonite mnogo vremena partneru i potrudite se da sve bude kao u najljepšim i najsretnijim danima. Tako ćete vratiti romantiku i čar ljubavi. Uživajte u posebnosti i kvaliteti svoje veze. Ako ste slobodni, u prvoj polovini ljeta pružit će vam se odlična prilika za novu, istinsku ljubav.

Posao: Postavili ste sebi visoke ciljeve, a ljeto vam donosi odlične poslovne rezultate i zanimlljive mogućnosti za uspjeh. Uvjet je da normalnim ritmom obavljate obaveze i izbjegavate iscrpljivanje.

Zdravlje: Fit, privlačan izgled ne smije biti jedini razlog za zadovoljstvo. Lagane fizičke aktivnosti i svakodnevne šetnje pravo su rješenje.

Blizanci

Ljubav: Gotovo cijelo ljeto bit će u znaku ljubavi. Odbacit ćete sve ono što vam smeta i što je bilo nejasno. Opustite se, dajte voljenoj osobi priliku da vas ponovo osvoji. Ako ste sami, bit ćete privlačni, svjesni svog utjecaja na druge i nestašni. Sve do trenutka kada se i sami strastveno zaljubite.

Posao: Najbolje bi bilo da se riješite svega onog što vam je u zaostatku, kako biste naredni period dočekali što spremniji i nesputano krenuli dalje. Ovo ljeto obiluje i mogućnostima za važna poslovna putovanja.

Zdravlje: Kad god ugrabite slobodnog vremena, prošetajte, rekreirajte se. I to ne samo u vrijeme odmora, nego svakodnevno, tokom cijelog ljeta.

Rak

Ljubav: Pravih ljubavnih uzbuđenja, onako baš prema vašem ukusu i potrebama, bit će sasvim dovoljno, tokom cijelog ljeta. Vaša i osjećanja vašeg partnera bit će istovjetna. Ako ste sami, opustite se, uživajte, izlazite s prijateljima, a prava ljubav će doći kad joj se najmanje nadate.

Posao: Poslovne obaveze, kao i sve drugo, u sjeni su ljubavnih događaja. Ipak, bit ćete više nego dovoljno aktivni. Ljeto će donijeti neke nove mogućnosti. Morate se maksimalno potruditi, ako ih želite iskoristiti.

Zdravlje: Sve će odisati mirom i ugodom na ovom važnom planu. Koža vam je posebno osjetljiva, pa se oprezno izlažite sunčevim zracima.

Lav

Ljubav: Odmor s voljenom osobom, zajedničko putovanje, izleti u prirodu, bijeg od poslovne gužve, donose pravi preporod u vašu vezu. Ako ste sami, vodit ćete veoma intenzivan društveni život. Bit ćete zavodljivi, a ljeto će vam donijeti dovoljno prilika za flert i avanture.

Posao: Ponajprije, trebate se dobro odmoriti i pripremiti za naredni period, koji vam donosi niz pogodnosti. Poslovna putovanja bit će posebno uspješna. Sve ste bliže odluci da postanete samostalni u poslu.

Zdravlje: Na vaše zdravlje i dobar izgled posebno će blagotovorno djelovati odmor. Aktivno se odmarajte, to je pravi način za obnavljanje energije.

Djevica

Ljubav: Pružaju vam se sjajne prilike. Shvatit ćete kome potpuno pripada vaše srce, s kim želite dijeliti svaki trenutak. Ako ste sami, vodit ćete intenzivan društveni život, izlaziti, uživati. Velika je mogućnost da ćete najzad upoznati osobu s kojom ćete se slagati gotovo u svemu.

Posao: Neće biti velike napetosti, dramatičnih događanja, ni velikih obrata. Nastojat ćete biti uspješni, reagirat ćete racionalno. Motivacija da uspijete, dovršite važne poslove bit će izuzetno velika.

Zdravlje: Na planu kondicije i tjelesne forme nastupit će olakšanje, pogotovo od sredine ljeta. Odmarajte, što češće odlazite u prirodu.

Vaga

Ljubav: Smiruju se Vaša osjećanja, sve ste sigurniji u to da pored sebe imate pravu osobu. Ljubav je obostrana i sve jača. Opušteno uživate u svim čarima ljeta. Ako ste sami, sasvim ćete šarmirati i osvojiti osobu u koju ste se zaljubili. Krug ljubavi ponovo će se zavrtjeti.

Posao: Pogotovo na početku ljeta morat ćete se suzdržati od većih troškova. Ne brinite, kraj perioda donosi sretnije dane i na poslovnom planu. Tada možete očekivati ostvarenje svojih planova.

Zdravlje: Posvećujete još više vremena nego inače sebi, svom zdravlju i izgledu. Zahvaljujući i odmoru, bit ćete mirniji i zadovoljniji.

Škorpija

Ljubav: Od samog početku ljeta naglašene su vaše emocije. Događaji koji slijede, potaknut će lavinu vašeg zadovoljstva i sreće uz osobu koju volite.

Ponovo ćete procvjetati. Upoznat ćete nove ljude, a ako ste sami, gotovo je izvjesno da ćete se strastveno zaljubiti. Pred vama su sretni ljetni dani.

Posao: Iako je ljeto, ovo je za vas uspješan poslovni period. Naime, mogući su dobri poslovni rezultati, što će vidno popraviti i vašu finansijsku situaciju. Da biste u tome uspjeli, morate se usredotočiti na posao.

Zdravlje: Pogled u ogledalo odaje osobu kakva želite biti. Ako vam vrućina daje osjećaj malaksalosti i tromosti, izbjegavajte direktno izlaganje suncu.

Strijelac

Ljubav: Osjećate se poželjno i zavodljivo, što će vam omogućiti da smireno jedrite morem ljubavi. Ako već niste, moguće je da uplovite i u bračnu luku. Ako ste sami, ljetne avanture omogućit će vam nova poznanstva i različite emotivne susrete. Privlače vas neobične, pomalo nedostižne osobe.

Posao: Ljeto donosi zanimljive kontakte, što će vam omogućiti da proširite ili učvrstite svoje poslovanje. Krajem ovog perioda, poslovi će zahtijevati potpunu predanost, koncentraciju i oduzimati vam najveći dio vremena.

Zdravlje: Ispunjeni ste velikom energijom, harizmom i neodoljivim šarmom. Lijepo ste raspoloženi i komunikativni, oslobađate se stresa.

Jarac

Ljubav: Ukoliko partnera istinski volite, nemojte iskušavati njegovu ljubav i strpljenje flertujući na sve strane i zabavljajući se ljetnim avanturama. Uzvratite nježnost na isti način. Ako ste slobodni, bit ćete zaokupljeni razmišljanjem o tome kako da osvojite osobu koja vam se dopada.

Posao: Kako biste obavili planirano, treba i više truda. Povremeno ćete poželjeti odustati od svega i otići na dug, opuštajući odmor.

Nemojte “lupati glavom o zid”, pokušajte mirno čekati da oluja prođe.

Zdravlje: Opustite se, pogotovo tokom odmora. Pomažu duge šetnje i lagane vježbe. To će vam omogućiti da zadržite psiho-fizičku ravnotežu.

Vodolija

Ljubav: Ako želite sačuvati ljubav voljene osobe, morate se potruditi i  poraditi na vezi. I, što je najvažnije, učinite sve da ponovo upoznate i razumijete partnera. Ako ste sami, neće proći mnogo vremena, upoznat ćete i silno se zaljubiti u jednu sjajnu osobu.

Posao: Ljetni dani su, uglavnom, povoljni za dovršavanje zaostalih obaveza i planiranje novih projekata. Uvjeti za uspjeh vezani su za vaš osjećaj discipline i dobre organizacije. Brzo ćete stabilizirati poslovni život.

Zdravlje: Uz malo dobre volje, cijelog ljeta možete biti u top-formi. To uključuje kompletnu brigu o zdravlju, rekreaciju, šetnje na čistom zraku.

Ribe

Ljubav: Zračite neodoljivim i blistavim sjajem. Važno je da znate da ljubavna sreća najviše zavisiti od vas i od toga koliko vam je stalo do partnera i veze. Ako ste sami, osjećate potrebu da oplemenite i osvježite svoj ljubavni život. Lako je moguće da ćete upoznati ljubav svog života.

Posao: Ponajprije, trebate se prilagoditi novonastalim okolnostima i s manje emocija posmatrati zbivanja u poslovnoj sredini. Ljeto donosi smirenje, moguće je i napredovanje. Spremni ste za poslovne izazove.

Zdravlje: Aktivirana je vaša mladalačka razigranost i optimizam. Zadovoljni ste svojim izgledom. Rekreirajte se, opustite, što više plivajte.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti