Mia Begović posvetila sestri Eni objavu koja lomi srce: Svaki tvoj rođendan, brojim u boli nedostajanja

Piše: S.P.

U porodici Begović-Radeljak jučerašnji datum imao je posebnu važnost, naime 8. jula 1960. rodila se glumačka diva Ena Begović koja bi ovih dana slavila 62. rođendan. Tim povodom, na društvenim mrežama prisjetila je se njena sestra, objavivši dirljivu poruku

 

‘Svaki tvoj rođendan, brojim u boli nedostajanja. Grlim te nježnošću ljubavi’, napisala je Mia Begović na svom Facebook profilu.

Glumica je izjavila kako joj sestra Ena ‘nedostaje do boli i natrag’ te da su oni koji kažu da će ‘biti lakše s vremenom smislili osobe koji nisu prošli kroz nešto takvo’. Prisjetila se odrastanja i ‘svađi’ s Enom.

– Svađale smo se jer sam se ja uvijek htjela igrati sa starijima, s njenom ekipom. Uvijek sam htjela biti s njom, a stalno sam im svima smetala. Jednom me malo gurnula slučajno te sam glavom udarila o zid, još uvijek imam tu dva šava, prisjetila se Mia svojedobno za In Magazin.

Podsjetimo, Ena Begović je preminula 15. augusta 2000. nakon tragične nesreće na otoku Braču. Auto je sletio u provaliju i Begović je zadobila ozljede glave zbog kojih je ubrzo umrla. Otišla je 45 dana nakon što je rodila svoju Lanu i nešto više od mjesec dana od svog rođendana.

Izvor: tportal.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti