Bila tiha patnja muškaraca: Gdje je danas Zana Nimani?

Piše: Azra

 

Zana Nimani bila je pjevačica megapopularne grupe Zana i jedna od najvećih muzičkih zvijezda bivše Jugoslavije. Otpjevala je poznate hitove Jabuke i vino i Dodirni mi koljena, a za nju i njen bend pjesme je pisala i pokojna Marina Tucaković.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @foto.nostalgija

Zana je 1985. napustila grupu i započela solo karijeru, a onda se nakon prvog samostalnog albuma Noćas pjevam samo tebi povukla iz javnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tulla Record Store (@tullarecordstore)

Lijepa Albanka bila je tiha patnja muškaraca bivše Jugoslavije te je mnoge ostavila slomljena srca kad je prije više od 30 godina sve napustila i s mužem i kćerkom preselila se u Kanadu. Tamo je počela raditi u kompaniji koja se bavi nekretninama pa Zana trenutno radi kao direktorica nekretnina za iznajmljivanje.

Njezina kćerka Tea navodno je naslijedila majčin talent za pjevanje.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti