Sestra poznate pjevačice Miley Cyrus bila u paklu droge

Piše: Azra

Američka pjevačica Noah Cyrus (22), sestra kontroverzne Miley Cyrus, godinama se borila sa napadima panike, a sve je pokušala riješiti lijekovima za smirenje, od kojih je postala ovisna.

Naime, pjevačica je napisala cijeli album o ovom nemilom događaju u njenom životu, “The Hardest Part”, gde je objasnila kako se godinama borila sa zavišnošću, kao i kako je izašla iz svega kao pobjednik.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Noah Cyrus (@noahcyrus)

– Po cijeli dan sam samo ležala, nisam mogla da otvorim oči. Tada sam shvatila da sam preduboko zaglibila i potražila stručnu pomoć – priznala je pjevačica.

U intervjuu za Roling Stone, Noah je priznala da je koristila lijekove za smirenje, jer joj je to jedino pomagalo da prevaziđe panične napade, kao i da je u tom periodu željela da učvrsti vezu sa tadašnjim dečkom, što joj je stvaralo dodatni pritisak.

– Spavala sam i po 20 sati, bilo je užasno, ali dobro je da sam izašla iz svega kao pobjednik. Sada se poslije dužeg perioda osjećam dobro u svojoj koži.

Izvor: espreso.co.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti