Novi skandal na pomolu: Amber Heard želi novo suđenje, ne da Deppu novac

Piše: Azra

Brakorazvodna parnica Johnyja Deppa i njegove bivše supruge Amber Heard izgleda još nije završena uprkos sudskoj presudi da ona njemu isplati odštetu od 10,4 miliona dolara.

Njen advokatski tim, naime, podnio je zahtjev za novo suđenje prenose strani mediji, a kao razlog naveli su “da je tokom sudskog procesa postavljen pogrešan član porote”.

 

Glumicini advokati ističu da je umjesto njega u poroti trebalo da se nađe 77-godišnji čovjek, a da porotnik broj 15 ima 52 godine. Sudski dokumenti pokazuju da obojica imaju isto ime i prezime.

– Time je sudski proces kompromitovan, a presuda bi trebalo da bude poništena i da se suđenje ponovi – naveli su advokati.

Podsjetimo, Johnny Depp darovao je novac koji je zaradio prodajom nezamjenljivih digitalnih tokena (NFT) Klinici za dječije bolesti u Pertu. Radi se o sumi od oko 800 hiljada dolara, a to je novac koji je Heard obećala da će im dati kada se razvodila od glumca, ali se to nije dogodilo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti