Kako izgleda kćerka Aleksandre Radović i poznatog biznismena

Piše: Azra

 

Ni slutila nije kćerka Aleksandre Radović, Nina Zeremski kakvo iznenađenje za kraj školske godine i odličan uspjeh će joj majka prirediti. Naime, pjevačica je sa još dvije drugarice, među kojima je i voditeljica Irina Vukotić, organizovala izlet u Antibe u Francuskoj, a na putovanje koje će godinama kasnije prepričavati ona je povela i svoju nasljednicu, kojoj je društvo pravila Iskra, Irinina kćerka.

Petočlana, isključivo, ženska družina već nekoliko dana uživa na obali jugoistočne Francuske, a po objavama na društvenim mrežama reklo bi se da se ludo zabavljaju. Do sada devojke su vrijeme koristile da obiđu stari i novi dio grada, posjete izložbe, voze se iznajmljenim kabrioletom i skuterom, ručaju i večeraju pokraj mora, uz šum talasa, a na kraju krajeva i da se dosta fotografišu što će im ostati kao uspomena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Vukotić (@irinavukoticc)

Jedna slika posebno je privukla pažnju Aleksandrinih fanova. Po mišljenju mnogih, ona opisuje koliko je pjevačica divna majka, da joj je sreća mezimice na prvom mestu, ali i koliko iskren odnos njih dvije gaje, gotovo kao drugarice.

Podsjetimo, Aleksandar Zeremski je 2010. godine sa Aleksandrom Radović dobio kćerku Ninu, a pjevačica ga je ostavila mjesec dana nakon njenog rođenja, pisali su domaći mediji. Također, biznismen i Jovana Joksimović, tada Janković, bili su vjereni, ali su vjeridbu raskinuli i voditeljica se vrlo brzo zaljubila u Željka Joksimovića, koji je njen sadašnji suprug.

Izvor: Espreso.co.rs

(E.M.)

 

Pročitajte još