Jedva ga je izbacila iz kuće, plaća mu tri alimentacije i nije mu dosta: Popularna pjevačica ni poslije razvoda nema mira

Piše: Azra

Poslije osam godina braka, ljubavna priča poznate pjevačice okončana je razvodom, a tek potom uslijedila je nova drama.

Američka pjevačica Kelly Clarkson prošle godine se razvela od Brandona Blackstocka nakon osam godina braka, ali ona nikako ne uspjeva da završi svoju priču s njim.

Kako pišu američki mediji, on i dalje daje sve od sebe da Kelly vrati nazad u sudnicu kad god se za to javi prilika.

Najprije je Blackstock dugo odbijao da napusti Kellyn ranč u Montani, a kada je to konačno učinio — bio je sudski prinuđen. Naime, prema pisanju portala Us Weekly, sud je izdao nalog po kom Brandon Blackstock mora da napusti nekada zajednički dom do 1. juna 2022. godine, protiv čega je bivši muzički menadžer planirao da se bori, ali je ipak odustao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kelly Clarkson (@kellyclarkson)

Navodno je razlog za njegovo odbijanje da napusti Kellyn život ili makar nekretninu to što nije zadovoljan novcem koji od pjevačice dobija nakon razvoda. Kelly je prilikom brakorazvodne nagodbe pristala da bivšem suprugu do januara 2024. godine plaća 115.000 dolara alimentacije mjesečno, a uz to mu uplaćuje još 45.601 dolara alimentacije za njihove sinove Rivera i Remingtona — iako je ona njihov staratelj.

Kelly Clarkson, inače, godinama želi da proda ranč u Montani, vrijedan 17.750.000 dolara, a kada to učini njen bivši muž će dobiti 908.800 dolara. On je, naime, prilikom razvoda izdejstvovao da mu pripada 5,12% imanja, zbog čega će se okoristiti i od prodaje ranča.

Iako mu dobijanje Kellynog novca ide odlično, Blackstocku na poslu ne cvjetaju ruže. Njegov posljednji klijent bio je muzičar Blake Shelton, suprug Gwen Stefani, ali je i on prekinuo saradnju s njim prošle godine jer je tokom razvoda stao na stranu svoje prijateljice Kelly.

Izvor: Glossy.espreso.rs

(E.M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti