Danima se šuška da se Kim vratila Kanyeu: Jednom objavom je odgovorila na glasine

Piše: Azra

Počele su se širiti glasine da se Kim Kardashian pomirila s bivšim suprugom Kanyeom Westom nakon što neko vrijeme nije objavila nove fotografije s 13 godina mlađim dečkom, komičarem, Peteom Davidsonom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ona je u svom stilu suptilno dala do znanja što misli o tome. Na Instagramu je objavila nove fotografije s Peteom. Kanye West na svom Instagram profilu nema niti jednu objavu.

Na račun novih fotki zaljubljenog para našalila se Kimina sestra, Khloe Kardashian.

-Zar i vi isto imate fetiš na stopala, upitala ih je misleći na njezinu drugu sestru i supruga – Kourtney Kardashian i Travisa Barkera.

Pete se trenutno nalazi u Australiji gdje snima igranu komediju, a Kim je nedavno bila na Pariškoj  sedmici mode. Ne zna se kada su točno fotografije snimljene, ali Kim ima plavu kosu od ovogodišnje Met Gale u maju.

Izvor: Story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti