Ed Sheeran i supruga dali kćerki neobično ime

Piše: Azra

Ed Sheeran i Cherry Seaborn postali su roditelji još jedne djevojčice u maju ove godine, ali njeno ime nije bilo otkriveno sve do sada.

Jupiter Seaborn Sheeran ime je novog člana porodice, prenosi The Sun. Pjevač sa suprugom Cherry ima još jednu kćerku Lyru Antarcticu. Pjevač je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju čarapica svoje novorođene kćerke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ed Sheeran (@teddysphotos)

-Želimo vas obavijestiti da smo dobili još jednu prekrasnu djevojčicu. Oboje smo jako zaljubljeni u nju i presretni što smo sada četveročlana porodica, napisao je Ed.

Pjevač rijetko dijeli događaje iz svog privatnog života na društvenim mrežama. U maju je podijelio fotografiju na kojoj odmara na mreži za ljuljanje sa svojom suprugom te joj čestitao sretan rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ed Sheeran (@teddysphotos)

-Sretan rođendan baby mama, 30 ti dobro stoji, poručio joj je.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti