Stiže film koji razotkriva mračnu stranu Victoria’s Secreta

Piše: Azra

Nakon dokumentarca koji je pratio uspon i pad brenda Abercrombie & Fitch, stiže još jedno razotkrivanje mračne strane modne industrije.

Ovaj put riječ je o dokumentarnoj seriji koja prati uspon i pad kulturnog fenomena, popularnog high street brenda ženskog donjeg rublja Victoria’s Secret te njegove povezanosti s jednim od najozloglašenijih osoba na svijetu, Jeffreyjem Epsteinom.

Reditelj Matt Tyrnauer u provokativnom dokumentarcu pobliže otkriva kako je kontroverzni milijarder Les Wexner, koji je bio i jedan od ključnih osoba u Abercrombie & Fitchu, stvorio multimilijarderski brend te kako je Victoria’s Secret povezan s Epsteinom s kojim je Wexner održavao bliske odnose prije njegovog hapšenja.

– Nešto se drugo događalo u Victoria’s Secretu, čuje se nečiji glas u traileru prije nego što advokatica Gloria Allred kaže: “Bilo je tamo puno ozbiljnih upozorenja.“

Ispod svog glamura i blještavila skrivala se mračna tajna, optužbe o bullyingu i uznemiravanju modela i zaposlenica, rasizmu i, ono najšokantnije, alarmantna povezanost Lesa Wexnera s Jeffreyjem Epsteinom.

Priča donosi insajderska otkrića ključnih ljudi brenda uz dosad neviđene interne snimke i izjave Anđela te kontroverze koje su dovele do konačnog pada giganta.

Priča dolazi u tri dijela i stiže 14. jula na streaming servis Hulu.

Izvor: Index.hr

(L.P)

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još