Potez Ronaldove sestre otkrio da ona ne podnosi Georginu?

Piše: S.P.

Elma Aveiro, starija sestra Cristiana Ronalda, za modnu je reviju angažirala njegovu bivšu djevojku da nastupi kao DJ, a Ronaldovu zaručnicu Georginu Rodriguez nije ni pozvala.

Dugo se šuškalo o svađi u porodici Cristiana Ronalda, a sada je istina izašla na vidjelo. U hotelu Pescana, čiji je vlasnik Ronaldo, prošle je subote održana modna manifestacija Madeira Fashion Designers, koja je okupila najjača modna imena Portugala, ali i poznate dizajnere iz Engleske i Španije.

Bivša puštala muziku

Događaj je organizirala Cristianova sestra Elma Aveiro, no pažnju uzvanika zaokupio je jedan detalj – osoba koja je puštala muziku.

Naime, Cristianova je sestra za DJ-icu odabrala njegovu bivšu djevojku Merche Romero, što je izazvalo potpuni šok u publici, prenosi portugalski portal Vidas. Romero se čak pohvalila odlaskom u Ronaldov hotel objavivši video na svom Instagram profilu.

No da stvar bude bolja, Cristianova sestra nije ni pozvala njegovu zaručnicu Georginu Rodriguez na događaj, što je samo dodatno potpalilo razna nagađanja.

Merche Romero jedna je od Ronaldovih prvih djevojaka, a bili su u vezi dvije godine. Njegova je sestra, čini se, ostala u dobrim odnosima s njegovom bivšom. Događaju je prisustvovala i Cristianova majka koja je djelovala prilično oduševljeno susretom s nesuđenom snahom, što su mnogi protumačili kao nizak udarac Ronaldovoj zaručnici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @mercheromero.oficial

“Nijedna neće biti dovoljno dobra”

Poznato je kako ženski dio Ronaldove porodice općenito ne podnosi najbolje njegove djevojke, a upravo zbog toga ovaj je sestrin čin izazvao velike reakcije portugalskih medija.

– Ženskom dijelu Ronaldove porodice nijedna djevojka koja je prošla kroz Cristianov život neće odgovarati. Nijedna dosad i nije! Ni Merche, ni Irina, ni Nereita… Čak ni Georgina, nijedna neće biti dovoljno dobra, izjavio je portugalski novinar Adriano Silva Martinis u emisiji CMTV-ja.

Izvor: index.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti