Strasti se stišavaju: Brad Pitt novim potezom oduševio Angelinu Jolie

Piše: Azra

Glumac Brad Pitt i Angelina Jolie bili su jedan od omiljenih holivudskih parova sve dok se nisu razveli, i to u ne baš dobrim odnosima. Nekada najskladniji par godinama se prepucavao po sudovima oko starateljstva nad djecom i podjele imovine. Upravo iz tog razloga iznenađuje činjenica što je Angelina oduševljena, jer je u Rim, gdje ona boravi s djecom, stigao i Brad.

Glumica je u Rim stigla zbog snimanja filma “Without Blood” i navodno je zbog gustog rasporeda i obaveza bila pod velikim stresom. Kako bi joj pomogao u čuvanju djece, Brad Pitt je stigao ove sedmice u Rim kako bi provodio vrijeme s 14-godišnjim blizancima Vivienne i Knoxom.

Paparaci su ga uhvatili na aerodromu u Rimu. Bio je ležerno obučen, baš kao da je došao da uživa i provodi vreme sa djecom. Nosio je bež lanene pantalone i majicu, a na glavi je imao bijeli ribarski šeširić, a na leđima je nosio gitaru.

– Angelina ima gust raspored snimanja, pa joj je bilo veliko olakšanje što je Brad mogao da dođe u Rim da bi vidio djecu i bio s njima za njihov rođendan. Puno joj znači što je doputovao – otkrio je izvor za Hollywood Life.

Naime, par od razvoda nije ostao u dobrim odnosima, a i međusobna komunikacija im se pogoršala. Ipak, Bradov gest oduševio je glumicu, pa su očito na trenutak zaboravili sve nesuglasice i loša vremena.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti