Chris Rock i Lake Bell prošetali Dubrovnikom, držali se za ruke, grlili i razgledali grad

Piše: Azra

Chris Rock i glumica Lake Bell snimljeni su u šetnji Dubrovnikom. Par se držao za ruke i razgledao grad, do kojeg su stigli gliserom.

Komičar je za tu priliku obukao crnu košulju i crne hlače uz koje je iskombinovao sunčane naočale i šešir. Lake je stigla u tamnoplavom kombinezonu i cipelama na petu. Nasmiješeno je pozirala fotografima, a u jednom trenutku zagrlila je Rocka dok je pričala na mobitel.

Podsjećamo, 57-godišnji Rock i 43-godišnja glumica nikad nisu potvrdili svoju vezu, no u Hrvatskoj su snimljeni kako razmjenjuju nježnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli PIXSELL Photo & Video (@pixsell_photo)

Nakon dolaska u Hrvatsku par je posjetio Trogir, a kasnije su snimljeni na večeri u Splitu. U njihovom društvu bili su Woody Harrelson i njegova supruga Laura Louie te Sacha Baron Cohen.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti