Ovako izgleda zadovoljna žena poslije prve bračne noći: Jennifer Lopez osmijehom sve rekla

Piše: Azra

Da ljubav uvijek pobjeđuje pokazali su Ben Affleck i Jennifer Lopez. Par je konačno stao na ludi kamen i oduševio svojim emocijama.

Nakon brojnih spekulacija da su se Jenifer Lopez i Ben Affleck vjenčali, Lopezova je poslije prve bračne noći podijelila selfi iz kreveta, pokazavši burmu.

Naime, prije dva dana, na njihova imena izdata je dozvola za stupanje u bračni odnos. To je zapravo i pokrenulo lavinu komentara i spekulacija o njihovom vjenčanju. Mladenci su podijelili i prve fotografije sa vjenčanja i pokazali da je ljubav pobijedila.

Jennifer je zablistala u romantičnoj venčanici, od čipke. Pjevačica je otkrila da je tokom svadbene svečanosti nosila “haljinu iz starog filma”. Ljubavni par nije mogao da zadrži emocije, te su uslikani u romantičnim trenucima kako razmijenjuju nježnosti.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Chris Appleton (@chrisappleton1)

Ben Affleck i Jennifer Lopez zračili su pozitivnom energijiom i ljubavlju, pa se čini da njihove odjevne kombinacije padaju u drugi plan.

-Bili su u pravu kada su rekli sve što ti treba je ljubav. Tako smo zahvalni što imamo toga u izobilju, novu divnu porodicu od petoro divne djece i život kojem nikada nismo imali razlog da se radujemo, rekla je Jennifer.

Pjevačica nije mogla da izdrži, te je odmah nakon prve bračne noći podijelila fotografiju iz svog bračnog kreveta, na kojoj ponosno pokazuje burmu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Lopezova je dodatno oduševila pratioce, jer nema ni trunku šminke na licu. Potpuno prirodna i nasmijana, pokazala je moć ljubavi.

Izvor: kurir.rs

(S.B.)

Pročitajte još