Jelena Karleuša je uvijek unikatna, čak i kad bira kupaći kostim

Piše: Azra

Pop zvijezda Jelena Karleuša ponovo je oduševila svoje pratitelje na Instagramu novim “trendi” kupaćim kostimima, ali i savršenom linijom.

Naime, Jelena Karleuša poznata je po hrabrosti da iznese i najriskantnije odjevne kombinacije bez imalo straha.

Novom fotografijom na Instagramu oduševila je svojom savršenom linijom, ali i zaista malim kupaćim kostimom.

Ne bi to bila Jelena Karleuša da svojim izrazito kvalitetnim modnim ukusom ne prikaže svoju figuru kroz različite modele kostima.

Pjevačica je ovaj kupaći kostim nosila početkom godine u Dubaiu. Fotografija je dobila veliki broj komentara gdje su pratitelji oduševljeni njenom izgledom.

Jelena je ovom kombinacijom spojila plavi i zeleni dio kupaćeg kostima. Fotografisala se na travi pored luksuznog bazena.

Početkom ljeta, Jelena je obukla interesantan kupaći kostim koji na izgled pokriva zaista malo. Na jednom od svojih odmora podijelila je fotografije ističući zanosno tijelo.

-Nemam ništa za reći, napisala je u opisu fotografije.

Atraktivni crveni jednodijelni kupaći na Jeleni stoji savršeno. Pjevačica se fotografisala na odmoru u Turskoj. Kao i sve ostale boje i kombinacije, i ova joj stoji savršeno. Oduševljeni pratioci nisu ostali ravnodušni ni ja jednoj od fotografija.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti